Palvelut

Teräsikkunat ja -ovet

Teräsikkunat ovat kestäviä ja pitkäikäisiä, ja näin ollen hyvä valinta esimerkiksi toimitiloina tai tuotantokäytössä olevaan rakennukseen. Teräsikkunoita on mahdollista valmistaa useissa eri mitoissa ja muodoissa, joten meiltä löydät varmasti tarpeitasi vastaavat teräsikkunat ja niihin liittyvät ratkaisut. Olemme toteuttaneet teräsikkunoita useisiin kohteisiin, joten ota yhteyttä myyntiimme ja kysy referenssejämme.

Teräsikkunat on myös mahdollista tilata suoraan rakennuksen julkisivua vastaaviksi.

Teräsovet - Korkealaatuiset ja kestävät

Teräsovet soveltuvat käytettäväksi sekä sisä- että ulko-ovina. Teräsovia voidaan käyttää myös esimerkiksi väliovina tuulikaapeissa. Korkealaatuiset ja kestävät teräsovet kestävät aikaa ja käyttöä; siksi teräsovia ei juurikaan tarvitse jälkeenpäin vaihtaa tai korjata.

Teräsovet ovatkin erittäin pitkäikäinen hankinta.

Olemme saaneet palo-ovien valmistuksessa SFS-EN 13501-2 vaatimusten mukaisen luokituksen.

Julkisivut ja katokset

Julkisivukasetit sopivat liiketilojen julkisivupintaan sekä voidaan käyttää myös katosten pintoina ja teräsrakenteiden pintoina.

Julkisivun rytmiä ja ilmettä voidaan muokata käyttämällä eri julkisivukasettikokoja, -materiaaleja, -värejä ja saumanleveyksiä. Julkisivukasettijärjestelmä on helppo ja nopea asentaa. Kiinnityksiin voidaan valita tuotteen mukaan joko piilokiinnitykset tai näkyvät kiinnitykset. Saatavilla olevat listat, tarvikkeet ja kiinnitysorret mahdollistavat täydellisen valmiin ja viimeistellyn julkisivuverhouksen.

Julkisivu viimeistelee rakennuksen ilmeen ja on käyntikorttisi rakennetussa ympäristössä.

Ovien ja ikkunoiden asennukset ja korjaukset

Ovien asennukset ja korjaukset Tampereella ja Pirkanmaalla. Teemme niin ulko- kuin sisäovienkin asennukset Pirkanmaan alueella.Ulko-oven tulee olla turvallinen ja kestävä sekä sopia talon ulkoasuun. Lisäksi asennuksessa otetaan huomioon, että ulko-ovi on lämpöhukan ja äänieristyksen varalta hyvin tiivistetty. Sisäovet ovat osa kodin sisustusta, joten niiden tulee sopia tyyliltään kodin muuhun sisustukseen -käytännöllisyyttä ja kestävyyttä unohtamatta.

Ikkunoiden asennukset ja korjaukset Tampereella ja Pirkanmaalla

Ikkunoiden rakentamisessa ja saneeraamisessa on aluksi huomioitava yllättävän monia seikkoja.  Ratkaisevinta on kunkin huoneen käyttötarkoitus.